About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

LET OP!

 

Omdat het oude probleem met Google Sites en foto's geladen vanaf een iPad, weer de kop op stak, zal ik de verslagen per dag schrijven op een aparte pagina. Onderaan deze pagina staan links naar 3april, 4april, etc. Op die manier kan ik in ieder geval 1 compositie foto per dag aan jullie laten zien.

 

Als een lezer een idee heeft hoe het kan dat de eerste foto door de tweede wordt overschrijven, dan houdt ik mij per email aanbevolen voor tips. Zelf ben ik tot de ontdekking gekomen dat vanaf een PC en vanaf een iMac alles perfect gaat, maar niet (altijd?) vanaf een iPad. Kijk hieronder maar hoe dit uitpakt.

 

 

Datum: 2 April 2015

Tijd: ongeveer 6 uur, waarvan 2,5 uur in de trein

Traject: Le Bar-sur-Loup - Grasse - Ventimiglia - San Remo

Afstand: ongeveer 20km per fiets

We besloten het eerste stuk langs de drukke kust per trein te maken. Er is een goede verbinding van Grasse naar Ventimiglia, iets over 8 weg, niet te druk en bijna aldoor afdalen. Goed op tijd voor de trein, die tot aan Nice bijna leeg was. Toen werd het druk, veel mensen nemen deze trein om naar Monaco te gaan, daarna is de trein weer bijna leeg. In Ventimiglia de fietsen met bagage uit de trein geladen, viel niet mee, het was een hele stap van de trein tot het perron.

 

Druk was het nog steeds, goed dat we nu maar een klein stukje te doen hebben! De kleine camera van Kees begon kuren te vertonen, dus veel foto's hebben we niet. Moeten we vanmiddag wat aan doen. Jenny denkt dat we een nieuwe moeten kopen en wil die als verjaardagscadeau alvast aan Kees geven. Hier nog een laatste (?) foto die wel lukte vandaag.

 

Hotel was even niet te vinden, maar is perfect. De fietsen mogen in een andere hotelkamer staan, moesten wel 2 hoog met de lift, die was te klein voor de fietsen, dus moest Kees de fiets rechtop staand een voor een naar boven brengen.

Cycling blog Jenny & Kees

In this blog you can follow us on our cycling trips around the world

Stay in touch

You can contact us via our Contact Form